Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Натурална пържола от свински бут

Натурална пържола от свински бут

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Натурална пържола от свински бут
Снимка: Севда Андреева
1 / 3
08/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"Бърза и вкусна пържола, която задължително върви с чаша винце или бира Вие преценете"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 500 г
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме и изтъняваме пържолите, намазваме ги с олио, поръсваме ги с черен пипер и оставяме за 1 час.

Преди да ги сложим върху горещия оребрен тиган, посоляваме.

Печем по 5-6 минути от двете страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
Изглеждат изкушаващо,но аз не препоръчвам месото от бут за пържоли.
Опитвала съм и определено свинския бут става уникално сбит и сух,особено ако не се маринова предварително.
08.04.2016 12:51
2