Шницели с двойна панировка

10/04/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 497
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се овкусява със сол, черен пипер и чубрица. Омесва се добре и се оформят малки продълговати топчета.

Разстилат се на много тънки шницели, като се овалват в галета и се нареждат един върху друг.

Пържат се в сгорещена мазнина като се потапят в яйце, брашно, яйце.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 07:11
точно така ги обичам и после ги слагам на салфетка да не са мазни
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!