Месно руло с кайма и бекон

11/04/2016
"Грабвайте една голяма купа със свежа салата и идвайте на гости, че сме приготвили место руло с кайма и бекон "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 036
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • кайма - 300 г
  • бекон - 200 г
  • свинско месо - 300 г /плешка/
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 3 с.л.
  • магданоз - сух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на ситно. Нарежете и моркова. Задушете зеленчуците в олиото, докато омекнат.

Наредете бекона върху фолио. Върху бекона наредете свинското месо, нарязано на тънки пържолки.

Разстелете на тънък пласт върху месото каймата. Поръсете със сол, черен пипер и магданоз.

Разстелете зеленчуковата плънка и завийте на руло с помощта на фолиото.

Сложете рулото в загрята тава, намазана с мазнина. Завийте с фолио и печете в умерена фурна.

За да получи хубав загар, в края на печенето отстранете фолиото.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите