Баничка в тиган

12/04/2016
Sevinch Adilот Sevinch AdilНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 359
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • кори за баница - 2 бр. домашно точени
  • сирене - 100 г
  • олио - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко намазваме дъното на тигана с олио, поставяме първата кора като краищата висят навън, втората кора накъсваме и слагаме с натрошеното сирене като пълнеж.

Поръсваме с останалото олио, загръщаме с висящите краища на корите към центъра на тигана.

Печем на умерен огън, обръщаме баницата, като отново намазваме с малко мазнина дъното на тигана.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Sevinch Adil
Sevinch Adil
20.04.2016 20:39
Благодаря, Мари..лесна и вкусна...може и друга плънка по желание да се сложи !
0
0
Мария Георгиева
Много интересна баничка. Изглежда страхотно! Ще се опитам да я приготвя.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв