Бистра супа от челядинки

17/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо519
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите, белим лука, моркова и картофа и ги наситняваме.

Сгорещяваме олиото и маслото и в тях запържваме лука, докато омекне, прибавяме моркова и гъбите, разбъркваме и задушаваме за кратко.

Добавяме картофа, доматите и топла вода.

Варим до готовност и подправяме на вкус със сол, черен пипер и лимонов сок.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Обичам гъбена чорба, а тази особено ми допада, защото е много лека и вкусна.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв