Бистра супа от челядинки

17/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо852
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите, белим лука, моркова и картофа и ги наситняваме.

Сгорещяваме олиото и маслото и в тях запържваме лука, докато омекне, прибавяме моркова и гъбите, разбъркваме и задушаваме за кратко.

Добавяме картофа, доматите и топла вода.

Варим до готовност и подправяме на вкус със сол, черен пипер и лимонов сок.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Обичам гъбена чорба, а тази особено ми допада, защото е много лека и вкусна.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв