Салата от зелен фасул с чесън

15/04/2016
Билянаот БилянаГотвач 1x
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 768
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата32
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се изчиства и сварява.

Чесънът се начуква с малко сол и се обърква с оцета и олиото. Така престоява около час в хладилник, да ароматизира олиото.

През това време фасулът изстива и се реже на половинки, ако са много големи чушките.

Накрая се залива с чесъна, олиото и оцета.

Всичко се обърква добре и отново престоява в хладилник, но този път заедно с ракията, с която ще се консумира.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ivo
Ivo
16.04.2016 16:00
Става за разядка и мезе.
Аз бих прибавил пресен копър.
Ако не е пост, може да се добави натрошено сирене.
0
0
Ваня Георгиева
Много интересен вариант за салата.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв