Балканска тортиля

17/04/2016
Анонимен
отАнонименДжедай1257176
"Единственият начин тортилята да стане още по-вкусна, е да я побългарим "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 985
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите и морковите, охлаждаме ги, белим и ги настъргваме.

Прибавяме чесъна и лука нарязани на ситно, наситнените копър и магданоз и сухите подправки, разбъркваме и опитваме на вкус, ако има нужда добавяме още. Добавяме яйцата и отнова омесваме добре.

В тиган сгорещяваме олиото и поставяме сместа, като внимателно я заглаждаме и притискаме към дъното.

Отгоре подреждаме нарязаните чушки и пържим 10-15 минути на среден огън.

С помощта на чиния или дъска обръщаме тортилята и я изпържваме и от другата страна за още 7-10 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар