Крехко ярешко в гювеч

15/04/2016
NEVI
отNEVIПомощник Готвач1624983
"Най-крехкото ярешко, което можете да опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 931
  • Преглеждания за месеца192
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на гювеча сложете почистените, измити и нарязани на едро лук и чесън и цели клончета магданоз и джоджен.

В купа направете марината от подправките и олиото. Нарежете месото на шест порции и го оваляйте хубаво в маринатата.

Оставете да се овкуси за около 30 минути. После подредете месото в гювеча и налейте виното и водата.

Печете на 200 до готовност.

Сервирайте месото полято със соса, образувал се при печенето, и с гарнитура по избор.

Рецептата е подходяща и за агнешко.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
15.04.2016 17:38
Е не...добре че не съм бременна.. :)тази рецепта ще я сънувам..няма такава вкусотия!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв