Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Печени бутчета със сирена

Печени бутчета със сирена

Печени бутчета със сирена
Снимка: цветослава киркова
1 / 3
16/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • топено сирене - 100 г пушено
  • моцарела - 100 г
  • майонеза - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • кашкавал - 100 г
  • печурки - 6 бр. едри
  • бекон - 150 г пушен
  • царевица - 50 г сладка
  • кашкавал - 100 г
  • масло - 50 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата се измиват и посоляват, отлепя се кожата от месото и в получения отвор се слагат моцарела и пушено сирене.

Бутчетата се намазват с майонезата, смесена с червения пипер и черния пипер, и се пекат до златисто.

Поръсват се с кашкавал и се оставят за още 5 минути във фурната. Гъбите се пълнят с нарязания на дребно бекон, пушено сирене, царевица и парче кашкавал, като на дъното на всяка гъбка се слага парче масло и се посоляват.

Пекат се до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: