Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Млечна Салата»Салата коприва с цедено мляко и праз

Салата коприва с цедено мляко и праз

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528422339562
Салата коприва с цедено мляко и праз
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
16/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Една по-различна млечна салата, която със сигурност ще ви допадне"

Необходими Продукти

  • коприва - 250 г
  • орехи - 50 г
  • праз - 1 стрък
  • цедено мляко - 250 г
  • сирене - 250 г
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • маслини - 5 - 6 за декориране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитата коприва се попарва за 40 сек. Наситнява се с нож.

Орехите се запичат в тиган и се начукват. Празът се надребнява, сиренето се настъргва.

Всички съставки се смесват в купа.

В чинийката се оформя купчинка и се украсява с маслини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#164955
Потребител#164955
Полезно е, няма съмнение. Нали трябва да се хванем за зелено!
27.04.2016 19:31
Потребител#163909
Потребител#163909
Апетитно и здравословно!
27.04.2016 11:32