Бисквитена торта с лек крем

17/04/2016
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaПомощник Готвач20767361
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 331
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • бисквити - 1 опаковка за торта
  • руло - 1 готово
  • еспресо - 1 ч.ч. силно
  • За крема
  • кисело мляко - 200 г цедено
  • сметана - 300 г разбита сладкарска
  • малинов конфитюр - 1 бурканче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кремът се приготвя, като сметаната се разбива, добавя се киселото мляко и конфитюрът.

На дъното на форма за торта се реди един пласт бисквити, натопени в силно еспресо. Отстрани на формата се подрежда рулото, нарязано на парчета.

Сипва се един пласт от крема, като се заглажда добре, да покрие бисквитите. Реди се втори пласт бисквити, крем, бисквити.

Тортата се завършва с един пласт крем.

Покапва се отгоре от конфитюра и се посипва с натрошени бисквити.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар