Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Ванилов Крем»Ванилов крем с цяло яйце

Ванилов крем с цяло яйце

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528522331k2
Ванилов крем с цяло яйце1 / 3
17/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Класически ванилов крем приготвяме по тази рецепта, защото е страхотен"

Необходими Продукти

  • яйца - 1 бр.
  • захар - 2 с.л.
  • прясно мляко - 200 мл
  • ванилия - 1 бр.
  • брашно - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбира много добре със захарта.

Прибавя се брашното, разбиването продължава.

Долива се постепенно млякото.

Сместа се вари с непрекъснато бъркане до готовност.

Рецептата за ванилов крем с яйце е изпълнена!

За по-голяма количество ванилов крем утроете продуктите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: