Катми с прясно мляко

19/04/2016
"Меки катми, които нямаме търпение да излапаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 801
  • Преглеждания за месеца378
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с прясното мляко. Добавете солта и прибавяйте брашно на тънка струйка при непрекъснато бъркане.

Трябва да се получи гъстотата на кексово тесто. Добавете содата и разбъркайте.

Загрейте тигана, като сложите 2 с.л. олио.

Изсипете от сместа с помощта на черпак я разстелете. Изпечете до златисто. Сервирайте катмите с подходящо сладко.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар