Бъркани яйца по селски

21/04/2016
Сия Рибагинаот Сия РибагинаМастър Шеф 5x
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо480
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в купа, добавете и натрошеното сирене, разбъркайте. Почистете двата вида лук. Кромида нарежете на полумесеци, а пресния лук на дребно.

Загрейте зехтина в тиган на котлона, сложете кромид лука и запържете за кратко. Добавете пресния лук и пържете до златисто.

Накрая добавете разбитите яйца и разбъркайте. Бъркайте и гответе до готовност на яйцата няколко минути. Поръсете с черен пипер и люспи лют пипер. Поднесете яйцата така както са в тигана с домашно печен хляб.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар