Лесен пататник

22/04/2016
Надеждаот НадеждаНовак
"Как да не се влюбиш в селската кухня?"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 864
  • Преглеждания за месеца2113
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Картофите ги обелваме и ги настъргваме на рендето. След това по същия начин лука, след това и яйцата.

Натрошаваме сиренето и слагаме останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре.

В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да може да се изпече добре.

Когато хване златиста коричка, с помощта на един капак обръщаме от другата страна.

Когато е готов сервираме с кисело мляко.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар