Лесен пататник

22/04/2016
Надежда
отНадеждаНовак3
"Как да не се влюбиш в селската кухня?"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 335
  • Преглеждания за месеца874
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите ги обелваме и ги настъргваме на рендето. След това по същия начин лука, след това и яйцата.

Натрошаваме сиренето и слагаме останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре.

В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да може да се изпече добре.

Когато хване златиста коричка, с помощта на един капак обръщаме от другата страна.

Когато е готов сервираме с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ani Petrova
Ani Petrova
29.12.2017 07:13
ne yaicata ne se se surovi. Receptata nee dobre napisana. No moje i bez yaica. Pak stava i e mnogo vkusen.
0
0
Ivanka
Ivanka
27.05.2017 19:24
Останах с впечатление, че и яйцата се настъргват. Означава, че са сварени предварително ли?
11
0

Виж всички коментари или напиши такъв