Лесен пататник

22/04/2016
Надеждаот НадеждаНовак
"Как да не се влюбиш в селската кухня?"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 335
  • Преглеждания за месеца7336
  • Преглеждания за седмицата1115
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите ги обелваме и ги настъргваме на рендето. След това по същия начин лука, след това и яйцата.

Натрошаваме сиренето и слагаме останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре.

В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да може да се изпече добре.

Когато хване златиста коричка, с помощта на един капак обръщаме от другата страна.

Когато е готов сервираме с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ivanka
Ivanka
27.05.2017 19:24
Останах с впечатление, че и яйцата се настъргват. Означава, че са сварени предварително ли?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв