Пълнена питка с пушено месо и яйце

23/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо179
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрежете от питката горната част (все едно капаче). Издълбайте я от вътре и намажете с масълце.

Сложете пържените чушките, пушеното месо/нарязано, може пуешко, пилешко и др./ и яйцето.

Изпечете във фурната до готовност на яйцето. Сложете и капачето да се запече.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар