Свинско месо с пикантен сос

26/04/2016
Соня
отСоняЧирак525
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо464
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото го режем на кубчета и го варим. Лука го рендосваме на едрото ренде и го запържваме, прибавяме скилидките чесън, които са скълцани, при червения лук, след това добавяме доматеното пюре.

След като месото е готово го прибавяме при лука, доливаме с бульона от месото и го оставяме за 15 минути на котлона.

През това време разбиваме брашното с малко вода и го изсипваме при месото докато се сгъсти. Накрая добавяме печените и обелени чушлета, нарязани на ленти, и подправките.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Валентин Миранов
Става много вкусно и апетитно. Браво за хубавата рецепта!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв