Агнешка пържола с гарнитура

26/04/2016
"Сочните агнешки пържолки са вкусни и без гарнитура, но със свежа салата са просто неустоими "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо890
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки пържоли - 4 бр.
  • соев сос - 2 с.л.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме и поръсваме с черен пипер подготвените и оформени агнешки пържоли.

Разбиваме 1 чаена чаша вино със соевия сос, малко кимион, сол и черен пипер на вкус. Мариноваме месото за 2 часа в покрит съд в хладилника.

След престоя им ги печем на скара до пълна готовност. Поднасяме агнешките пържоли с гарнитура от домати и краставици.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар