Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети Aglio e Olio с подобрения

Спагети Aglio e Olio с подобрения

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2271k3412k5
Спагети Aglio e Olio с подобрения
Снимка: Биляна Владова
1 / 2
27/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • спагети
  • зехтин
  • маслини - 15 зелени
  • манатарки - 5 стерилизирани
  • чесън - 3 - 4 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в леко подсолена вода. Докато се варят се махат костилките на маслините. Маслините се слагат в дълбока купа и с малко зехтин се пасират.

Когато спагетите са готови се изцеждат, а в голям тиган се загрява зехтин. Манатарките се нарязват на не много големи парчета.

Към зехтина се слагат и дребно нарязаните скилидки чесън. Когато се запържат леко се слагат и спагетите, а накрая се добавят и гъбите.

Всичко това се пържи около 4-5 минути, непрекъснато се разбърква. Спагетите се изваждат в голяма чиния и се объркват с маслиновата паста.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
Заглавието е страхотно с тези "подобрения " :)
Страшно са вкусни :)
27.04.2016 14:21
1