Бърза и лесна марината за гриловани зеленчуци

27/04/2016
Биляна
отБилянаИноватор1773912402
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 131
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът и оцетът се смесват заедно със соевия сос. Чесънът се пресова и се слага към зехтина. Слага се смлян черен пипер и хималайска сол.

В бутилка се слага клонче розмарин и се залива с маринатата, така престоява в хладилник 24 часа.

Може да се използва за всякакви зеленчуци, както преди печене така и след изпичането им. Може да се съхранява в хладилник около седмица.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар