Пълнени пилешки бутчета със зеленчуци и кашкавал

27/04/2016
"Под тази кашкавалена коричка се крие фантазия от вкусове "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 632
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете бутчетата и ги обезкостете. Поръсете ги със сол и черен пипер. Обелете лука, нарежете го на ситно и го задушете в сгорещеното олио.

Обелете патладжана, нарежете го на кубчета (ако желаете го посолете предварително и го оставете да се отцеди от горчивият вкус) и го добавете към лука.

Сложете и почистените чушки от семената, нарязани на парчета и пържете до омекване на зеленчуците. Накрая прибавете магданоза (сух) и настърган кашкавал. Напълнете бутчетата с готовата зеленчукова смес.

Завийте ги добре и ги наредете в предварително загрята и намазнена тава. Изпечете до златисто. Към края на печенето, поръсете с настърган кашкавал и допечете за около 2-3 мин.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Биляна
Биляна
28.04.2016 10:57
страхотна идея, подходяща за делник и празник
1
0
Гергана  Георгиева
Много апетитно и сочно.Харесва ми!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв