Пълнен шаран с ориз и гъби

27/04/2016
Соня
отСоняЧирак525
"Шаран може и да сте яли, но толкова вкусен шаран с плънка от ориз, гъби и стафиди не сте и помирисвали "
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 358
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на дребно, запържваме го и прибавяме каймата, орехите, стафидите, гъбите и накрая ориза.

Измиваме шарана и го пълним с плънката, зашивамего, за да не може плънката да излезе и печем за 50 минути на 200 градуса, като от време на време поливаме с лъжица от мазнината, в която печем шарана.

След като е готова рибата режем лимоните на кръгчета докато е още топла, за да поеме от тях.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар