Домашна паприка сланина

28/04/2016
Анонимен
отАнонименНовак302531
"Ето това е - който си има прасенце, той може да си приготви най-вкусната домашна паприка сланинка "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 986
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обръщаме с кожата надолу сланината, нарязваме на ленти, но не докрая до кожата, поръсваме със сместа всеки процеп, без червения пипер.

Накрая обилно поръсваме с червен пипер, слагаме върху хартия и в хладилник за няколко дена,

Реже се в обратна посока, получават се квадратчета преди консумация.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Цветанка Цветанова
Аз сложих чесън скилидки ,нарязан на тъничко и овалях в домашен едро смлян пипер. Благодаря за рецептата :)
0
0
Валентин Миранов
За зимата е страхотно мезе.
1
0
Sevinch Adil
Sevinch Adil
29.04.2016 22:50
Да...така е
Може вместо сух чесън да се сложи зелен на пера или праз .
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв