Пържена таранка с царевично брашно

28/04/2016
Соня
отСоняЧирак525
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо901
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме таранката. Хубаво да се накисне малко във вода, за да няма кръв. Прецеждаме рибата и я осоляваме.

Нагорещяваме олиото и потапяме всяка риба една по една в царевичното брашно и пържим до златисто.

По желание сервираме таранката с лимон.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
28.04.2016 11:48
Съгласна съм с Ваня и аз я обичам препържена,голямо хапване пада лятото на морето с такива рибки :)
1
0
Ваня Георгиева
Много е вкусна особенно препържена.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв