Лапад с ориз и бекон

28/04/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо207
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнина се запържва лукът, нарязаният на дребно червен домат, след това се добавя и запържва предварително почистеният и нарязан лапад.

Добавя се ориз, нарязан бекон, подправките и се налива топла вода. Пече се до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар