Лапад с ориз и бекон

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Лапад с ориз и бекон
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
28/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лапад - около 1 кг
  • ориз - 1 купичка
  • бекон - 300 г
  • лук - 1 глава
  • домати - 1 бр.
  • джоджен
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнина се запържва лукът, нарязаният на дребно червен домат, след това се добавя и запържва предварително почистеният и нарязан лапад.

Добавя се ориз, нарязан бекон, подправките и се налива топла вода. Пече се до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: