Вкусни домашни бишкоти

28/04/2016
Гергана  Георгиева
отГергана ГеоргиеваМастър Шеф296857802
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 134
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пудра захар - 150 г
  • масло - 70 г
  • яйца - 2 бр.
  • амонячна сода - 1 ч.л.
  • брашно - 300 - 350 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбиваме до еднородна смес маслото с пудрата захар. Прибавяме едно по едно двете яйца и амонячната сода.

Разбиваме хубаво и започваме да слагаме постепенно брашното. Омесваме меко тесто.

Намасляваме леко дъното на тавичката, в която ще печем бишкотите. С шприц избутваме тестото. Оформяме малки пръчици, които подреждаме на разстояние една от друга в тавичката.

Печем ги в умерено силна фурна на 150 градуса. Внимаваме да получим леко златист загар.

Изваждаме готовите бишкоти, подреждаме ги в чиния и по желание ги поръсваме с пудра захар.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
29.04.2016 15:16
Идеални са,бишкоти никога не съм правила,записвам си рецептата и скоро ще споделя резултата :)
0
0
Гергана  Георгиева
Успех, дано се получат! :)
0
0
Валентин Миранов
Получили са се доста добре.
0
0
Гергана  Георгиева
Да,много благодаря
0
0
Веселина Константинова
Много са сполучливи! Сигурно са и вкусни!
0
0
Гергана  Георгиева
Да,разбира се.Хубаво е тестото да е по мекичко,на мен така ми се получават по–добре
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв