Охлюви с лук

30/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 480
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • охлюви - 400 г сварени и почистени
  • лук - 600 - 700 г кромид
  • бяло вино - 50 мл
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете охлювите и ги почистете.

В подходящ тиган загрейте олиото и запържете нарязания на полумесеци лук до златисто.

Прибавете охлювите и ги запържете за кратко. Налейте виното и готвене до изпаряването му, подправете и свалете от котлона.

Сервирайте с нарязан магданозподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар