Агне с дробене в селска пещ

30/04/2016
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1042311
"Късметлии са тези от вас, които имат селска пещ, a ние обичаме да ви идваме на гости "
Приготвяне40 мин.
Готвене240 мин.
Общо280 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 994
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цяло агне или яре.

Запържваме всички продукти, нарязани по-едро, защото ще се готвят доста време, дробене (вътрешностите на агнето), ситно нарязано.

Готвим около 15 мин. Доливаме вода около 2 литра, може и повече - зависи колко ориз ще сложите.

Слага се решетка и агнето отгоре.

Печем в селска пещ за около 3-5 часа.

Наздраве!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ваня Георгиева
Много апетитно изглежда.
0
0
Валентин Миранов
изглежда супер вкусно, чак лигите ми потекоха, но за съжаление нямам пещ
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
30.04.2016 16:58
Наздраве,Натали,чудесна рецепта!Агнето е уникално,браво!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв