Агне с дробене в селска пещ

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458453659841
Агне с дробене в селска пещ
Снимка: Натали Тихова
2 / 3
30/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
280 мин.
Порции
20
"Късметлии са тези от вас, които имат селска пещ, a ние обичаме да ви идваме на гости"

Необходими Продукти

  • ориз - 1 - 2 кг
  • зелен лук - 5 връзки пресен
  • карантия - дробене (вътрешностите на агнето)
  • гъби - 1 кг
  • джоджен
  • магданоз
  • целина
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цяло агне или яре.

Запържваме всички продукти, нарязани по-едро, защото ще се готвят доста време, дробене (вътрешностите на агнето), ситно нарязано.

Готвим около 15 мин. Доливаме вода около 2 литра, може и повече - зависи колко ориз ще сложите.

Слага се решетка и агнето отгоре.

Печем в селска пещ за около 3-5 часа.

Наздраве!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

sstambo
sstambo
Най вкусното агнешко но без гъби и целина. И в дробенето малко ситно нарязано месо.
21.07.2018 21:00
24
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много апетитно изглежда.
04.05.2016 11:35
1
Валентин Миранов
Валентин Миранов
изглежда супер вкусно, чак лигите ми потекоха, но за съжаление нямам пещ
30.04.2016 23:38
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Наздраве,Натали,чудесна рецепта!Агнето е уникално,браво!
30.04.2016 16:58
2