Мезе от агнешка главичка

01/05/2016
"Остава само да ви пожелаем да ви е сладко и НАЗДРАВЕ "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 263
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • агнешка главичка - 1 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • масло - 50 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете агнешката главичка и я сварете в тенджера под налягане до пълна готовност.

Охладете и обезкостете главичката. Отстранете езика и го обелете. Нарежете езика на малки парчета.

Сложете в подходяща тавичка месото, добавете маслото, овкусете със сол и червен пипер.

Запечете до кафеникав загар. Поръсете с черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Николай44
Николай44
12.06.2016 14:35
Много добро мезе.
4
0
Ваня Благоева
До сега не съм яла такава вкуснотия.
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!