Мезе от агнешка главичка

01/05/2016
"Остава само да ви пожелаем да ви е сладко и НАЗДРАВЕ "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 445
  • Преглеждания за месеца288
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете агнешката главичка и я сварете в тенджера под налягане до пълна готовност.

Охладете и обезкостете главичката. Отстранете езика и го обелете. Нарежете езика на малки парчета.

Сложете в подходяща тавичка месото, добавете маслото, овкусете със сол и червен пипер.

Запечете до кафеникав загар. Поръсете с черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Николай44
Николай44
12.06.2016 14:35
Много добро мезе.
3
0
Ваня Благоева
До сега не съм яла такава вкуснотия.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв