Пълнени малки хлебчета с яйца

02/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3526692562
"Ето и поредното доказателство как с малко продукти и много фантазия може да спретнете истинско кулинарно вълшебство "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 488
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

  • За 1 хлебче
  • хляб - 1 бр. пълнозърнесто хлебче
  • яйца - 1 бр.
  • кашкавал - 15 - 20 гр.
  • сол
  • черен пипер
  • шарена сол
  • чесън - пресен, листа за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлебчето се издълбава внимателно с нож. След като сме издълбали хлебчета, чукваме вътре едно яйце, като внимаваме да не се спука жълтъкът.

Кашкавалът се настъргва и се поръсва по краищата на хлебчето (яйцето да е открито), поръсваме с малко шарена сол върху кашкавала и печем в загрята на 200 градуса фурна само на горен реотан.

След като се е сготвило яйцето, изваждаме от фурната, поръсваме малко сол и черен пипер върху яйцето и с малко ситно нарязани листенца чесън по краищата.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Елисавета
Елисавета
14.05.2016 22:51
Страхотни бяха! Благодаря за рецептата :)
1
0
Наталия Петрова
Моля,радвам се че съм била полезна :)
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 18:26
бих им сложила и малко зеленичко- босилек например
2
0
Наталия Петрова
Кой както ги предпочита,аз не харесвам босилек затова съм сложила чесънче.
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
03.05.2016 11:16
Чудесно изглеждат!
2
0
Наталия Петрова
Благодаря.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв