Лесна баница на тиган

03/05/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 3x
"Стана ли време за закуска? Нашето предложение за днес е"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 862
  • Преглеждания за месеца6744
  • Преглеждания за седмицата686
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Първо се разбива яйцето. После се добавя прясното мляко и отново се разбърква.

Брашното се добавя по-малко и постепенно, и се разбърква постоянно да не останат бучки.

Накрая се добавя сиренето - рендосано или натрошено в зависимост от сиренето. В тиган се разтопява маслото и се изсипва сместа.

Пече се и от двете страни до златисто-червено. В зависимост от големината на тигана дозата на продуктите може да се удвои.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар