Различни пилешки дробчета по селски

04/05/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Мила Цветослава, пишем ти, за да ти кажем, че сме влюбени в твоето предложение за различни пилешки дробчета по селски и просто не можем да спрем да похапваме"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 780
  • Преглеждания за месеца1082
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кромида на шайби и го задушете за 5-7 мин. Добавете печените чушки нарязани на лентички и след това дробчетата, след 3 мин. налейте бирата.

Оставете за кратко на котлона и свалете ястието, преместете го в тавичка и го смесете с майонезата и подправките.

Сложете го за 10 минути в загрята фурна на 220 градуса, поръсете с кашкавала и извадете, поръсете с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Наталия Петрова
С майонеза не съм правила,трябва да опитам.
2
0
Гергана  Георгиева
Крехко и сочно,изглежда страшно вкусно
0
0
цветослава киркова
Правила съм дробчета с майонеза и кашкавал само , но цяла опаковка ми идва малко мазничко , затова този път добавих зеленчуци и малко майонеза , у дома ни хареса.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв