Дроб сарма без заливка

04/05/2016
Valentina Psaltirova
отValentina PsaltirovaПомощник Готвач1492421651
"Опитайте вкуса на класическа дроб сарма, но без заливка. На нас много ни хареса "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 577
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Комплектът се вари около час. Отцежда се от бульона и се нарязва на кубчета.

Лукът се нарязва на ситно и се задушава до омекване в олиото. Прибавя се оризът и се пържи известно време. Смесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена.

Изсипва се в тава и се залива с бульона. Пече се, докато бульонът се поеме от ориза. Може да се съчетае с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 23:02
а защо без заливка? в нея също има много характерни вкусове, които като се съчетаят с дроб сармата я правят неустоима
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Много изкушаващо ,харесвам повече без залива иначе ми е като мусака
0
0
Наталия Петрова
Страхотна рецепта, бих добавила само малко масалце...
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв