Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Гювеч-аламинут в микровълнова

Гювеч-аламинут в микровълнова

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
Гювеч-аламинут в микровълнова
Снимка: Наталия Петрова
1 / 2
05/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • чушки - 1 бр. червена
  • домати - 1 бр.
  • луканка - 100 г
  • сирене - 100 г Дунавия
  • кашкавал - 50 г
  • чесън - пресни листа
  • магданоз
  • олио
  • оцет
  • сол
  • захар
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушката и доматът се измиват, почистват и нарязват на едро.

В купа смесваме чушката, домата, чаена лъжичка оцет, чаена лъжичка олио, сол на вкус, щипка захар и нарязани на ситно магданоз и чесън.

Разбъркваме и сипваме в чинията, в която ще готвим, слагаме чинията в микровълновата и настройваме на 2 мин.

Докато чакаме, нарязваме на тънки луканката, на кубчета сиренето и настъргваме кашкавала.

След като са минали двете минути, изваждаме чинията, слагаме отгоре сиренето и луканката, поръсваме настъргания кашкавал и щипка чубрица и връщаме в микровълновата за 1 минута.

След това гювечът е готов за сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
Много вкусно се е получило!
17.05.2016 15:27
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Избягвайте я тази микровълнова- същото нещо във фурната ще отнеме само няколко минути повече, но няма да е толкова вредно.
05.05.2016 18:32
1
1
Покажи всички подкоментари