Студено предястие с прошуто

05/05/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо992
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофа обелвам и нарязвам на шайби с дебелина около 2-3 см. Крайните парчета използвам другаде (пържени, соте или картофено пюре).

Всяка шайба леко нарязвам на решетка, като прорезът е около 1-2 мм, намазвам леко с олио и посолявам.

Поставям в тава върху хартия за печене и пека до готовност. Върху изстиналите картофки шприцовам от топеното сирене и поставям парченца прошуто. Украсявам със стръкчета магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
07.05.2016 23:00
Много вкусно се получи!
1
0
Катя Благоева
Браво! Прекрасно са поднесени и са много вкусни!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв