Ориз с пълнени гъбки

08/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1343136513634
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме гъбите. Нарязваме на дребно лука и моркова. Отстраняваме пънчетата и ги нарязваме на ситно.

В тава слагаме олио, лука, пънчетата и моркова. Слагаме да се запържат леко във фурната, след което и оризът да се позапържи, докато стане прозрачен.

Доливаме водата, която е 4 ч.ч. и слагаме джоджена, черния пипер и подреждаме гъбите, като в тях слагаме по малко масло и сол.

След като се запекат, вадим и слагаме по парче кашкавал.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Ваня Георгиева
За нашето семейство е много вкусна.
1
0
Катя Благоева
Не съм опитвала, но ми допадна, тъй като много обичам гъби!
0
0
Джемиле Чешлиева
Интересна рецепта, с и вкусна сигурно.
0
0
Катя Благоева
Браво!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв