Постен пролетен гювеч на фурна

08/05/2016
Албена
отАлбенаИноватор35670912903
"Толкова е вкусен, защото се прави с най-свежите дарове на пролетта "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 358
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и заедно с другите продукти (без граха) се нарязват на парчета.

Поставят се в огнеупорен съд, посоляват се и се объркват добре. Добавяме олио, червен пипер, брашно и разбъркваме.

Доливаме около 1 ч.ч вода. Поставяме в студена фурна, след което печем на 200 градуса. Готовото вече ястие поръсваме с магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Катя Благоева
Много обичам посните ястия, но за съжаление никой не ги харесва вкъщи!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв