Пълнен селски хляб

08/05/2016
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач178142313
"Хрупкава коричка, мека вътрешност и ароматен пълнеж - как може да му устои човек "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 985
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо слагаме в гореща подсолена вода да бланшираме за кратко броколите, които сме нарязали на розички. Почистваме гъбите и ги задушаваме за кратко, докато омекнат.

Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.

Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.

Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Катя Благоева
Селския хляб е най вкусен! В градовете немогат да го направят по този начин! Липсва му аромата и хубавата препечена коричка! Много хубаво си го приготвила!
0
0
Ваня Благоева
Много вкусно. Страхотна рецепта. Браво!
0
0
Ваня Георгиева
Днес правих подобни много са вкусни.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!