Картофи с много подправки на фурна

09/05/2016
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо400
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре картофите, без да ги белим и ги режем на половина/на две равни части/.

Мажем тавата с масло, за предпочитане е тавата да е с незалепващо покритие.

Върху разнесеното масло започваме да поръсваме обилно с посочените подправки. След това подреждаме картофите с разрязаната част надолу.

Слагаме по малко масло върху всеки картоф и отново поръсваме с всички подправки.

Заливаме с вода до средата на картофите и слагаме да се пече в загрята фурна на 200 градуса.

Когато няма вода в тавата, картофите са готови.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Благоева
Не съм пробвала до сега, но не ми допадна особено.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв