Пилешки хапки в гювече

09/05/2016
"Стана ли време да похапнем вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо874
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В дъното на гювече първо се слага мазнината, след това месото, нарязано на хапки, картофът, нарязан на парчета, доматът, гъбите и чушката, също нарязани.

Поръсва се със сол и къри и се залива с бульона.

Накрая се поръсва с настъргания кашкавал.

Пече се на 180 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ВИЛИ-Виолета Матева
всичко приготвено в гювеч е уникално вкусно
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв