Негърче с глазура

10/05/2016
Катя Благоеваот Катя БлагоеваПомощник Готвач 1x
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо983
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За блата:
Разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме киселото мляко с разбитата в него сода и разбъркваме с лъжица, след това слагаме и олиото, какаото и канелата.

Разбиваме добре с лъжицата и постепенно с непрекъснато бъркане добавяме брашното. Сместа слагаме в намазнена тава и поръсена с брашно. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса.

Приготвяне на глазурата:
В малка тенджера на слаб огън разтопяваме продуктите. Те се слагат в тенджерата по реда на тяхното изписване, за не повече от 5 минути се разтопява всичко.

След като се извади негърчето от печката се слага в поднос и се залива с глазурата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Благоева
До сега не съм го правила с глазура, но много ми допадна идеята, а и изглежда супер вкусно. Браво!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв