Панирани пръчици телешки салам

11/05/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо837
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • салам - 200 г телешки
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - за овалване
  • олио - за пържене
  • сол - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам телешкия салам на шайби около 1 см дебели. Всяка шайба нарязвам на 1 см пръчици. Овалвам в брашно.

Загрявам тиган с олио. Разбивам яйцата с щипка сол.

Потапям всяка пръчица в яйцата от всички страни и пържа до златисто. Изваждам върху салфетки, за да се попие мазнината.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Благоева
Страхотна идея, не бях се сещала, за мезе са супер.
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
12.05.2016 14:32
Благодаря!
0
0
Илияна Димова
вкусна идея , за бързо и апетитно ястие , и за мезе е много подходящо
4
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 21:55
Лесна вкусотийка и не ми е хрумвала...още утре ще опитам имам малко останал салам в хладилника.
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
11.05.2016 22:04
:)))
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв