Панирано свинско шкембе

12/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102212359513
"Греховно вкусно изкушение с шкембе, с което можем да изпием тооолкова много бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо954
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо много добре почистваме шкембето от мазнините и го накисваме обилно във оцет и сода.

Така постоява поне 15 минути, след което го измиваме добре и го слагаме да се вари.

След като е готово го режем на ивици и потапяме всяко парче в брашно, разбито яйце със черен пипер и после в галета.

Пържим до златисто и гарнираме с руска салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Наталия Петрова
Обичам шкембе и дреболийки по всякакъв начин,но най- ги обичам на жар....
1
0
Катя Благоева
ок!
0
0
Наталия Петрова
Немога да ти опиша трябва да се опита..
1
0
Катя Благоева
На жар не съм опитвала ще е хрупкаво ли.
0
0
Ваня Георгиева
И аз за първи път го панирах останах очарована.
0
0
Ваня Георгиева
Уникално крехко и вкусно. Варите го повече. Не мирише защото го чистя перфектно преди това.
2
0
Катя Благоева
Ям шкембе, само на шкембе чорба и с удоволтвие бих опитала.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв