Топено сирене пане

12/05/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач374192281
"Значи, приготвяте сиренцето пане и ни каните, а бирата е от нас "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 542
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренцата се оставят в хладилна камера за 20 минути.

Яйцата се разбиват с много малко сол, сиренцата се потапят първо в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Пържат се до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
12.05.2016 23:59
Веднъж пробвах, но явно не са били стегнали достатъчно и се разтекоха в тигана иначе са изключително нежни на вкус.
0
0
Катя Благоева
Правила съм с обикновено сиране, но ще пробвам и с топено.
0
0
Марияна
Марияна
12.05.2016 14:11
Хубави са на вкус, яла съм такива, поднесени с боровинково сладко. Освен с бращно и галета съм виждала и такива с корнфлейкс начупен на ситно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв