Пълнено руло с кисело зеле и сурова наденица

12/05/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо457
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се смесва с нарязания на дребно кромид, яйцето, подправките и галетата.

Върху прозрачно фолио оформете тънък правоъгълник от нея, отгоре сложете пласт от предварително запърженото кисело зеле и подредете наденичките по средата.

Навийте на руло и преместете в подходяща тава, ако е останало от зелето го сложете отстрани на рулото.

Печете рулото за около 45-50 минути на 200 градуса, ако започне да се запича отгоре го завийте по-рано с фолио, за да не прегори.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

цветослава киркова
Рецептата видях в едно от предаванията на Иван Звездев, калорично но вкусно.
0
0
Ваня Благоева
Не съм приготвяла до сега подобно нещо. Страхотна рецепта, допадна ми много.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв