Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пържени фусили

Пържени фусили

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
12/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Да запържим фусилите? Гениално! Как не сме се сещали досега"

Необходими Продукти

  • фусили - 400 г
  • олио - 2 с.л.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • сирене - 100 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява във вряща подсолена вода. След това се отцежда и се охлажда под студена течаща вода.

В подходящ съд загряваме олиото и запържваме червения пипер. След това добавяме вече отцедената паста и разбъркваме.

Прибавяме натрошеното сирене, разбъркваме отново и веднага махаме от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Асенова
Албена Асенова
Тази рецепта я знам от моята майка.Тя много често ни правеше такива макарони като бяхме деца.Много са вкусни и се приготвят бързо.
13.05.2016 16:06
1
1
Покажи всички подкоментари