Топло мезе за студена бира

13/05/2016
"Уникална вкусотия е това Топло мезе за студена бира! Ние отиваме за бирата, а вие започвайте да готвите ! Наздраве!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 456
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • пилешки пържоли - 3 бр.
  • ориз - 1 ч. ч. сварен
  • картофи - 500 г сварени
  • магданоз
  • сол - на вкус
  • олио - 3 с. л.
  • оцет - 2 с. л.
  • маслини - за украса
  • черен пипер
  • олио - 3 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържоли се намазват с олио, поръсваме със сол и черен пипер. Печем на скара от двете страни до зачервяване.

Готовите пилешки пържолки се нарязват на парченца и разпределяме в чинии.

Овкусяват се свареният ориз и картофите със сол, олио и оцет. Поставят се в средата на всяка чиния.

Сервираме топлото мезе с украса стрък магданоз, маслинка и студена бира.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Гергана  Георгиева
Вкусни продукти,вкусно ястие!
1
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря !
2
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Така е става и за вечеря ,но това беше мезето със студена бира за едни страшни гости :)
1
0
Катя Благоева
Много добре се е получило!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв